Mjesto za mene

  Devetu godinu za redom  međunarodni kulturni pedagoški projekt za djecu i mlade  Zemlja bez granica održati će se od 28.08 do 01.09 2012 u Osijeku, pod nazivom MJESTO ZA MENE.

  Ovogodišnju manifestaciju organiziramo u suradnji sa  Hrvatskom komorom dentalne medicine-Osijek i posvećujemo je  prevenciji karijesa i paradontnih bolesti kod djece.

  Prevencija karijesa  i paradontnih bolesti je važna  za zdravlje djece i stoga ove godine želimo osmisliti na kreativan način sve radionice i program koji promiče  redovito pranje zubi, pravilnu ishranu,  kretanje, posjećivanje stomatologa…. Kako bi djeci na maštovit način približili cjelokupnu temu osmislili smo lik dječaka ZUBE koji se zajedno sa svojim prijateljima bori protiv karijesa KRUBE koji ne voli prati svoje zubiće i jede nezdravo...Što se događa u ZUBIĆ Gradu, tko tamo živi , što jedu djeca, kako se igraju, oblače,  što pjevaju, čitaju, kako im izgledaju kuće, gdje živi njihova vila…  nadamo osmislit će najkreativniji od Vas.

  POZIVAMO kreativne pojedince, umjetnike, odgojitelje, nastavnike, stručne suradnike da zajedno s nama stvore mali čudesni grad. Svaki  pojedinac može se prijaviti kao voditelj radionice u vrijeme Manifestacije.
  Svoju  ideju za radionicu možete prijaviti grupno i pojedinačno. Važno je u prijavi napisati za koji dobni uzrast  je namjenjena radionica, kolika smije biti brojnost u skupini, i koji materijali su vam potrebni.

  Mole se zainteresirani, neka osmisle prijedlog  svoje radionice i pošalju ga do 25.svibnja, na mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.