...i...

    Ovogodišnja Zemlja bez granica nosi naslov ...i... i održavat će se od 31.08-03.09.2011. u Osijeku.

    Tema ovogodišnje Zemlje bez granica je Zemlja i umjetnost koja se oblikuje svijetom vode i šume. Obzirom da je Udruga Breza jedan od sudionika talijanskog projekta  Art&Eart i da je 2011 godina proglašena  Međunarodnom godinom šuma, željeli smo ovogodišnjom manifestacijom pokazati našim sugrađanima koliko su vode i šume važne za naš život. Naši vrijedni mali osnovnoškolci i predškolci iz 15 škola i vrtića cijelu godinu su promišljali o značenju i važnosti vode za čovječanstvo i svoja razmišljanja i zapažanja su izrazili na kreativan način ostavljajući svoje tragove na bocama. Njihov rad  je dio ovogodišnje Zemlje.


    U vremenu od 31.08 -  03.09. 2011. održavat će se radionice prezentacije i svakojake kreacije kako bi stvorili vodeno šumski  plašt jednog novog grada nama do sada  nepoznatog  u kojem žive male vile, patuljci i zagonetna bića iz hrvatskih bajki i mitova i legendi.

    Pridružite nam se i vi kroz prijedloge, ideje i sudjelovanje i  zajedno s nama stvorite svijet u kojemu ćemo pokazati neprocjenjivu važnost voda i šuma jer o njima ovisi naša budućnost.