Beskrajni grad - jednostavno predivno

    Prvi puta međunarodni kulturni i pedagoški projekt  za djecu i mlade "Zemlja bez granica" održavao se izvan Osijeku, u Zadru, i to od 2. do 7.kolovoza. Ukupno 33 radionice u kojima je sudjelovalo više od 1000 djece koje je nove kreativne vještine podučavalo više od 35 voditelja iz cijeloga svijeta, živjelo je toga tjedna u Novome kampusu Sveučilišta.

    Nakon pet dana priprema i uvježbavanja koreografija, izrade scenografija, skulptura i učenja drugih vještina, posljednjega dana manifestacije u Novome je Kampusu otvoren "Grad beskrajnih ljudi".
    Kako su tekle pripreme, što su sve mali i veliki Zadrani učili i naučili pogledajte u galeriji fotografija i press clipingu.


    Još se jednom zahvaljujemo svima - polaznicima radionica, njihovim voditeljima,ali i roditeljima,  volonterima, tehničarima i ostalome pomoćnome osoblju koji su oživjeli Beskrajni grad Čokaca i Čokica. Uspješnost ove manifestacije najbolje potvrđuju brojni komentari na forumima pa kao ilustraciju izdvajamo:
    " Kao roditelj želim se zahvaliti svima koji su zaslužni za održavanje ove manifestacije u Zadru. Djeca su tih 7 dana stekla razna znanja, iskustva i prijateljstva i mislim da će uspomene na ovaj tjedan pamtiti zauvijek. Najviše me veseli činjenica da još ima predivnih i zdravih mladih i onih malo starijih ljudi kojima je stalo do djece i koji sva svoja znanja sa tolikom ljubavlju i toplinom prenose djeci. Jednostavno predivno!"