Čudesne ulice

  I ove godine, sedmi puta za redom, tradicionalna međunarodna kulturna manifestacija za djecu i mlade „Zemlja bez granica“ koju Udruga „Breza“ organizira u suradnji s Gradom Osijekom, održavat će se od 30. kolovoza do 4.rujna 2010. u osječkoj Tvrđi. Ovoga ćemo puta predstaviti „Čudesne ulice“.  Grad bez ulica nije moguć. Ulice nose korake, glasove, tajne, velike i male ljude, sve što čini život. No postoje i najčudnije i najneobičnije ulice (ekološka, kazališna, spavajuća, obiteljska, odmorna, ulica sretnih zastava, volonterska, izviđalica, lječilica, šokačka, rock'n' roll ulica, ulica pomaglica, pametna ulica, veleposlanstvo ulica…) koje ove godine osmišljavaju naši sugrađani i njihove ustanove, organizacije, udruge i klubovi dajući ovoj manifestaciji svoj nesebičan doprinos u radu s djecom i mladima. Uz podršku dobrih ljudi – prijatelja „Zemlje bez granica“ koji financijski podržavaju ovu manifestaciju, posljednjega dana manifestacije svi će sugrađani moći vidjeti, osluhnuti i osjetiti što su to djeca i mladi naučili u radionicama i kako u njihovoj mašti izgleda Banka koja čuva snove, Usisavač briga, Vesela tržnica, Lječilica, Njamalica, pravi pravcati katapult, čudesni auto, Đepetalica, 3+33 praščića…i mnoge druge radionice.
  Pridružite nam se i prijavite putem online prijavnice. Popis radionica, njihovih voditelja kao  i program večernjih događanja možete naći  u desnom stupcu pod linkom „Čudesne ulice“.
  Vidimo se!

  P.S. ove godine tražit ćemo blago našega grada…..

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  Udruga za rad s mladima Breza
  L. Jagera 12, 31000 Osijek
  tel/fax: +385 31 272 583, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  www.breza.hr

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.

  © 2004 - 2017 Udruga za rad s mladima Breza