Dječji vrtić Osijek

  Dječji vrtić Osijek

  Na ovogodišnjoj Zemlji bez granica će nam super tete - Barbara Čvagić, Ana-Marija Maras, Katarina Glavica i Gabrijela Tarnai Papp iz dječjeg vrtića Osijek  predstaviti igraonicu Tvrđarenje za blagom u kojoj će najmlađi uživati tražeći ''blago'' u labirintu.

  Ana-Marija Maras osim rada u dječjem vrtiću, ljeta je provodila radeći kao animator za djecu i odrasle u turističkim kampovima. U slobodno vrijeme rješava križaljke, rola se ili biciklira, okušava se u heklanju torbi i lutkica. 

  Barbara Čvagić, po zanimanju odgojitelj predškolske djece. Dinamična, komunikativna i vedra osobu. Voli filmove, putovanja te druženja i aktivnosti u prirodi.

  Gabrijela Tarnai Papp  je odgojiteljica  i trenutno radi u jasličkoj skupini. Prvi put na manifestaciji Zemlja bez granice sudjelovala je 2009. godine i od tada pa do danas traje zajedničko druženje.

  Katarina Glavica, po zanimanju odgojitelj predškolske djece. Cijeli život bavila se sportom te je kroz svoje školovanje i studiranje putovala i natjecala se u kraljici sportova, atletici. Ove godine na Zemlji bez granica će s ostatkom ekipe iz DV Osijeka biti dio tima igraonice Tvrđarenje za blagom.

  Datum

  18 Srpanj 2019

  Oznaka

  Vremeplov-2019.

  Partneri, sponzori, donatori - 2019.

  Medijski pokrovitelji - 2019.

  © 2004 - 2019 Udruga za rad s mladima Breza